عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

دیپلمات روس: گفت‌و‌گو با آمریکا هنوز ممکن است

«گنادی گاتیلوف» نماینده دائم روسیه در دفتر سازمان ملل در ژنو اعلام کرد، از نظر مسکو هنوز این امکان وجود دارد که گفت‌و‌گو با واشنگتن درباره توافقات کنترل تسلیحات احیا شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، به رغم فضای خصمانه در روابط روسیه و آمریکا در نتیجه جنگ اوکراین، یک دیپلمات ارشد مسکو در نشست سالیانه «کنفرانس خلع سلاح» گفت‌و‌گوی دو کشور را محتمل خواند.

 

منابع رسانه‌ای روسی خبر دادند که نماینده دائم روسیه در دفتر سازمان ملل در ژنو در نشست «کنفرانس خلع سلاح» اعلام کرد، از نظر مسکو هنوز هم این امکان وجود دارد که گفت‌و‌گو با واشنگتن درباره توافقات کنترل تسلیحات احیا شود.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، گنادی گاتیلوف گفت: «ما اعتقاد داریم که توافق سال ۲۰۲۱ هیات‌های روسیه و ایالات متحده در ژنو، درها را برای از سرگیری و توسعه گفت‌وگوی جامع و اساسی در مورد کنترل تسلیحات در آینده، از جمله با مشارکت همه بازیگران کلیدی باز گذاشته است».

 

دیپلمات ارشد مسکو در این سخنرانی به فضای متشنج و خصمانه موجود در روابط روسیه و آمریکا اشاره کرد و واشنگتن را مقصر این موضوع خواند.

 

وی گفت: «اگرچه رایزنی‌های روسیه و آمریکا همچنان متوقف است که البته مقصر آن ایالات متحده است، دیر یا زود ما باید یک "معادله امنیتی" جهانی جدید را بسازیم که همه عوامل مهم ثبات راهبردی را مانند طیف گسترده تسلیحات تهاجمی و دفاعی مستقر و غیر مستقر اتمی و غیراتمی که قادر به تأثیرگذاری بر موازنه قوا و وضعیت در حوزه امنیت بین‌المللی باشد، در برخواهد گرفت».

 

گنادی گاتیلوف که سابقه معاونت وزارت خارجه روسیه را هم در سوابق کاری خود دارد، گفت: «ما یک بار دیگر اعلام می‌کنیم که در صورت طرح هر گونه نظرات جدید از سوی همتایان آمریکایی، آماده بررسی ایده‌ها در این زمینه خواهیم بود».

 

دیپلمات مسکو با تاکید بر اینکه جهان با «دوره‌ای از دگرگونی عمیق، همراه با افزایش پتانسیل درگیری، بی‌ثباتی و غیرقابل پیش بینی بودن» مواجه است، افزود در چنین شرایطی « بیش از هر زمان دیگری به تلاش‌های جمعی روی یک هدف مشترک و برای ایمن‌تر کردن جهان در زمینه کنترل تسلیحات، خلع سلاح و عدم اشاعه نیاز است»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده